Van Tuijl Nieuwaal

Altijd op weg

Over ons

Voor 1975 vervoerde vader Gijs van Tuijl al zijn eerste handelsproducten van teler naar de groothandelmarkt in Rotterdam. Hieruit ontstond in 1975 het Transportbedrijf G. van Tuijl. Met één vrachtwagen werden er toen plastic en stenenbloempotten vervoerd in opdracht van de firma Van Tuijl & Zn. BV uit Tuil. Rond 1978 werd het bedrijf uitgebreid met een tweede vrachtwagen die voornamelijk goederen voor de mengvoederindustrie ging vervoeren.

1991

Op 1 juli 1991 is het bedrijf overgenomen door de zonen van Tuijl, zij gingen verder onder de naam Van Tuijl Nieuwaal V.O.F.

2004

Begin 2004 werd deze V.O.F. omgezet in drie verschillende BV’s.

heden

Tegenwoordig is de onderneming in handen van de broers Gerrit en Gijs van Tuijl.

40 vrachtwagens

Grondstoffen voor de mengvoederindustrie, bloempotten, bouwmaterialen, betonmortel, hout, bakkerijgrondstoffen en allerlei diversen pallet goederen

In de loop der jaren is het bedrijf flink uitgebreid

Op dit moment beschikken we over 40 vrachtwagens. Er worden nog steeds grondstoffen voor de mengvoederindustrie en bloempotten vervoerd. Door de jaren heen zijn daar bouwmaterialen, betonmortel, hout, bakkerijgrondstoffen en allerlei diversen pallet goederen aan toegevoegd.


Voor het vervoer van deze producten hebben wij de beschikking over de volgende vrachtwagens/combinaties:
bulk- combinaties, combinaties met haakarm, combinaties met huif, vrachtwagens met kraan, lichte vrachtwagens 12 ton met laadklep, lichte vrachtwagens 5 ton en bestelauto’s.


Vanwege het vervoer van diervoeders zijn wij sinds 1999 een gecertificeerd GMP bedrijf.

vierkant

4000m2 opslagruimte

Sinds eind 2008 zijn wij eigenaar van een grote opslagloods in Zaltbommel. We hebben daar de beschikking over 4000m2 aan opslagruimte. De goederen kunnen in deze loods zowel op grondlocatie als in palletstellingen geplaatst worden, de loods is tevens voorzien van portaalkranen. Tevens voldoet onze loods aan alle eisen van de GMP waardoor het dus mogelijk is om GMP gerelateerde goederen op te slaan. Een jaar later in 2009 zijn wij eigenaar geworden van een onbemand tankstation gelegen in de plaats Ochten.

Als laatste ontwikkeling hebben wij in 2016 een terrein gekocht aan de Koxkampseweg 19 te Zaltbommel. Dit is per 1 februari 2017 onze centrale standplaats geworden voor de vrachtwagens. Ons hoofdkantoor is sinds 2022  gevestigd aan de Koxkampseweg 9A te Zaltbommel.

UW BETROUWBARE TRANSPORTPARTNER

Solliciteren